ICT diensten

ICT advies

U kent de kreet “Automatisering is vooruitgang” wel. Maar dan moet deze automatisering wel op de juiste wijze worden ingezet! Een bijkomend probleem is dat de mogelijkheden zo omvangrijk zijn dat een gemiddelde gebruiker door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u dan ook graag bij het maken van de juiste automatiseringskeuzes voor uw kantoor of bedrijf.


Hard/Software

Als een kind in een snoepwinkel, zo’n gevoel krijg je als je op zoek gaat naar hard- en/of software. Het aanbod is zo groot en het een is nog flitsender dan het ander. Als er een gefundeerde keuze moet worden gemaakt op basis van uw eisen en andere noodzakelijkheden dan gaat hier veel, heel veel tijd in zitten. Tijd die u waarschijnlijk graag aan andere zaken zou besteden. Wij adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in deze.


Netwerkbeheer

Modems, routers, access points, computers, scanners, beveiligingscamera’s, printers, telefoons, mobiele telefoons, tablets en nog veel meer apparatuur moeten allemaal op een veilige manier met elkaar kunnen communiceren via het netwerk. Dat vergt het nodige onderhoud van het netwerk. Dit willen wij u met alle plezier uit handen nemen.


Systeembeheer

Alle hierboven genoemde apparatuur zal op een bepaalde wijze ingericht moeten zijn/worden voor uw specifieke gebruik. En nog belangrijker, ook moeten functioneren op een wijze waarmee u uit de voeten kunt. Ook dit brengt het nodige onderhoud met zich mee zoals het uitvoeren van updates en upgrades van de diverse systemen. Deze werkzaamheden kunnen zowel op locatie als op afstand door ons worden uitgevoerd.


Hosting

Het uithangbord van uw bedrijf is in veel gevallen een website die gevonden kan worden via het internet. Informatief en gebruiksvriendelijk voor uw klanten. Maar het opzetten en onderhouden van een website is voor velen geen sinecure. Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen inclusief het leveren van een goed hosting adres.