Administratieve diensten

Postverwerking

De verwerking van uw post kan op locatie of op ‘afstand’ geregeld worden. Afhankelijk van de gemaakte afspraken wordt uw post dagelijks bekeken en, daar waar nodig is, beantwoord of doorgezonden aan betrokkene. Ook kan uw post digitaal doorgezonden worden tijdens bijvoorbeeld een vakantie. De ontvangen post en het antwoord worden vervolgens digitaal opgeslagen in het betreffende dossier/file. Ditzelfde geldt voor e-mailberichten.


Notuleren

Vindt u het prettig om van bepaalde gesprekken een samenvatting te hebben, zodat de gemaakte afspraken schriftelijk zijn vastgelegd. We bieden u deze mogelijkheid. Jarenlange ervaring in het bijwonen van vergaderingen en het notuleren daarvan geven u de zekerheid dat gespreksverslagen op juiste wijze correct worden vastgelegd.


Transcriberen

Het gesproken woord uitwerken in tekst. Heeft u de gewoonte om aantekeningen in te spreken op uw telefoon of inspreekapparaat, dan kunnen deze ingesproken teksten door ons vervolgens worden uitgewerkt in briefvorm, notitie of mailbericht, welke vervolgens wordt opgeslagen in het digitale dossier/file en daarnaast verzonden per post of per mail.


Redigeren

Heeft u zelf een ruwe tekst opgesteld en wilt u deze nog bijgeschaafd hebben en/of in een bepaalde lay-out gegoten. Dat is geen probleem. We vullen uw tekst, in onderling overleg, aan zonder daarbij de intentie te wijzigen. We maken er een mooie lay-out van, kiezen in overleg voor een bepaald lettertype en wat verder nodig mocht zijn totdat het eindresultaat helemaal aan uw wensen voldoet.


Archiveren

Afgesloten zaken kunnen worden opgeborgen. Zodra deze zaken ook financieel helemaal afgewikkeld zijn, kunnen deze gereed worden gemaakt voor het archief. Deze actie kan op locatie worden verricht. De zaken worden per dossier/file geordend, in de systemen verwerkt, gebundeld en vervolgens, voorzien van een kenmerk, in een daarvoor bestemde doos klaar voor het archief gemaakt. Uiteraard kan bovenstaande ook volledig digitaal geschieden.